HBO coach K!X Works

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de nieuwe training van LEVgroep K!X Works? Wij zoeken een coach voor 32 uur per week die energiek alles op alles zet om het maximale uit de deelnemers te halen.

K!X Works

K!X Works is een empowermenttraining voor statushouders, ter voorbereiding van integratie richting werk of scholing. De training is onderdeel van het Stadsleerbedrijf. Onderwerpen die aan bod komen zijn talenten, oriëntatie op de arbeidsmarkt, solliciteren en pitchen. Deelnemers komen in contact met bedrijven door middel van gastlessen en bedrijfsbezoeken.

Hoe ziet jouw stage eruit?

In totaal zijn er 12 tot 14 trainingen. Iedere week staat een training gepland die je samen met de coördinator voorbereid. Naast de training ondersteun je deelnemers in het maken van keuzes en begeleid je hen in het maken van opdrachten. Daarnaast heb je wekelijks een coachgesprek met iedere deelnemer. Na de afronding van de training ontvangen deelnemers een certificaat en gaat de coaching nog 3 maanden door.

Dit ben jij:

- Je volgt een HBO opleiding Human Resource Management.
- Je wilt zowel individuele als groepsgerichte dienstverlening uitvoeren.
- Je neem verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces (studie en stage)
- Je bent leergierig
- Je durft initiatieven te nemen
- Je bent zowel een teamplayer, als iemand die goed zelfstandig kan werken.

Wat bieden wij als Stadsleerbedrijf?

Als je stage bij ons loopt, krijg je de kans ervaring op te doen in een interessante en veelzijdige organisatie waarbij je een mooie basis legt voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid door onze coördinatoren, die bevoegd zijn om HBO-studenten te begeleiden. Bij het Stadsleerbedrijf hechten we veel waarde aan het creëren van een veilige, informele leer- en werkomgeving, waarin je de eigen regie over jouw stage krijgt. Daarnaast krijg je ook toegang tot een groot deel van het trainingsaanbod van LEVgroep, waarbij je ook officiële certificaten kunt behalen. Ook is er een mogelijkheid om een TMA* te doen om jouw talenten in kaart te brengen. 

Wat biedt LEVgroep?

- Uitstekende begeleiding door opgeleide stagebegeleiders
- Stagevergoeding: € 50,- per maand (bij 20 uur of meer en stageperiode langer dan 4 maanden)
- Reiskostenvergoeding conform cao
- Een grote organisatie met veel mogelijkheden om ervaring op te doen
- Toegang tot het aanbod van Leren met LEV

Werktijden en werkplek

In overleg; maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 18:00 uur. In verband met intervisies en structureel overleg is aanwezigheid op dinsdag en donderdag een pré. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op het hoofdkantoor van LEVgroep (5 min. lopen van station Helmond); Penningstraat 55, Helmond en Wijkhuis de Westwijzer; Cortenbachstraat 70, Helmond.

* TMA (Talent Motivatie Analyse) is een online assessment waarbij jouw talenten in kaart worden gebracht. Na het maken van de TMA krijg je een terugkoppelingsgesprek waarin de uitkomsten worden besproken en ontvang je een uitgebreide rapportage. De rapportage is een persoonlijkheidsomschrijving waarin de volgende punten naar voren komen: jouw sterke kanten, valkuilen, ontwikkelpunten, ideale werkomgeving en jouw leer- en ontwikkelstijl. De TMA helpt je bij het zetten van vervolgstappen in je loopbaan. 

Informatie & nieuws

Deze week zijn de stagiairs voor de tweede week bij ons werkzaam. Benieuwd naar wie ze zijn? Ze stellen zich graag aan u voor.
nieuws Lees verder
Een dagopvang voor eenzame ouderen uit Helmond.
nieuws Lees verder

"Ik help veel ouderen die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten met wat ik doe"
- Hosam, deelnemer Zorg- en gemaksdiensten