Stage

Wil jij stagelopen in een vooruitstrevende organisatie die zich inzet voor inwoners met een grote afstand tot de arbeidsmarkt? Ben jij sociaal vaardig, weet jij van aan- en doorpakken en wil jij graag een maatschappelijke bijdrage leveren? En volg jij een sociale opleiding, Toegepaste Psychologie of HRM? Bij het Stadsleerbedrijf zijn wij op zoek naar HBO stagiaires die zich willen ontwikkelen als coach/begeleider. Ons kantoor is goed bereikbaar met het OV vanaf Eindhoven (15 min), Den Bosch (35 min), Venlo (35 min) en Tilburg (40 min).

Beschikbare stages vanaf september 2022

Informatie & nieuws

We heten Bastien en Renske van harte welkom bij het Stadsleerbedrijf! Beide komen ons ondersteunen in het begeleiden van deelnemers. Ze stellen zich graag even voor.
nieuws Lees verder
Esraa Karaish is een bekend gezicht binnen het Stadsleerbedrijf. Ze is begonnen als deelnemer van Sandra en daarna doorgestroomd naar K!X Works waarna ze gestart is op de strijkkamer. Deze Palestijnse vrouw uit Syri├ź woont al zo'n vijf jaar in Nederland en heeft twee kinderen. In haar vrije tijd geniet zij van het lezen van boeken en knutselt ze de mooiste kunstwerken.
nieuws Lees verder
2021 Weer een bijzonder jaar. We hebben mooie dingen mogen doen. Benieuwd naar wat we allemaal hebben gedaan? Bekijk ons jaaroverzicht!
nieuws Lees verder

"De mensen hier zijn goed en het werk is goed".
- Wisam, Zorg- en gemaksdiensten