Winkels

Heb jij een hart voor (het hergebruik van) spullen, maar ook voor bloemen? En wil jij leren hoe je het beste kunt presenteren en kunt verkopen? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?

Je sorteert binnenkomende goederen/bloemen en maakt deze klaar voor verkoop. Naast het prijzen van goederen richt je ook de winkel aantrekkelijk in, vul je de voorraad aan en ontwikkel je je rekenvaardigheid door het uitvoeren van verkoop- en kassawerkzaamheden. In het naaiatelier herstel je kleding (Dit is bij een enkele organisatie). Het schoonhouden en ordenen van de winkel en de werkruimtes zijn ook taken die je uitvoert.


Je leert op een passende wijze omgaan met bezoekers van verschillende culturen en leeftijden en werkt samen met collega’s. Dit levert eventueel ook een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de Nederlandse taal.


Tijdens de uitvoering van de activiteiten krijg je instructies van een ervaren collega. Hij/zij is je begeleider en eerste aanspreekpunt. Tevens is er een coach die je helpt bij het zetten van stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Deze coach kan je eigen (participatie-) coach of consulent zijn of een coach via het Stadsleerbedrijf. Hiermee kunnen extra of aanvullende afspraken worden gemaakt.

Waar ga je dit doen?
Er zijn verschillende organisaties in Helmond waar je deze activiteiten kunt doen.

Wanneer ga je dit doen?
Uren en dagen zijn in overleg.

Wil je meer informatie? Kom op dinsdagmiddag naar het Inloopcafé tssen 15.00 - 17.00 uur of neem contact met ons op. LET OP! In verband met Covid-19 gaat het inloopcafé niet door. Hou onze site en social media in de gaten voor meer informatie. 

Interesse? Kom in contact!
Bel: 0492 59 89 89
Mail: stadsleerbedrijf@levgroep.nl
Bezoek: Penningstraat 55, 5701 MZ Helmond
Elke dinsdag tussen 15:00 en 17:00 uur bij de LEV groep. LET OP! In verband met COVID-19 is het Inloopspreekuur tot nader bericht gesloten.
Of vul in:

Locaties

Bloemstudio Tini Roelofs Vondellaan 2
5702 AK Helmond
Kringloopwinkel Helmond Noorddijk 2
5705 CX Helmond
Ruilwinkel Engelseweg 127/a
5701 SB Helmond
Super Sociaal Engelseweg 127
5705 AC Helmond
Wijkmanagement Helmond Kromme Haagdijk 26
5706 LM Helmond

"Op dit moment haal ik erg veel voldoening uit mijn leven. Dat komt eigenlijk door alles hier".
- Lia, deelnemer Zorg- en gemaksdiensten