Zorg en Gemaksdiensten

Wil jij graag mensen helpen die zelf niet meer goed kunnen?

Wat ga je doen?

Je gaat wasgoed strijken van mensen die dit zelf niet meer kunnen. Je zorgt voor een prettige sfeer in de strijkruimte en je helpt ook mee om deze ruimte schoon te houden. Je doet dit samen met anderen en zo leer je kennis maken met mensen van verschillende culturen. Door gesprekken te voeren in de strijkkamer met mensen kun je ook je Nederlandse taal oefenen. Instructies krijg je van je eigen (participatie-) coach of van een coach via Stadsleerbedrijf.

Bij welke organisatie ga je dit doen?

Wij zijn een organisatie die mensen verbindt met elkaar in gezinnen, buurten, wijken en organisaties.
Ons werk draait om mensen. Wij zijn geworteld in wijken en buurten. Wij kennen als geen ander de vraag en wij ondersteunen daar waar nodig op basis van eigen verantwoordelijkheid en kracht.

Wanneer ga je dit doen?

De strijkkamer is op maandag geopend van 9.30 uur tot 15.00 uur. Op disndag woensdag en donderdag van 8.30 uur tot 15.00 uur. Werktijden zijn in overleg.

Wil je meer informatie? Kom op donderdagmorgen van 09.30 uur tot 11.30 uur naar het Inloopcafe of neem telefonisch contact met ons op.

Interesse? Kom in contact!
Bel: 0492 59 89 89
Mail: stadsleerbedrijf@levgroep.nl
Bezoek: Penningstraat 55, 5701 MZ Helmond
Elke donderdag tussen 09.30 uur en 11.30 uur is het inloopcafe geopend. Open voor iedereen en een afspraak maken is niet nodig.

Locaties

LEV groep Penningstraat 55
5701 MZ Helmond

“Het Stadsleerbedrijf biedt kansen aan inwoners die niet zelfstandig betaald werk of vrijwilligerswerk kunnen doen. Dit doen we samen met inwoners en partners in Helmond.”
- Stadsleerbedrijf Helmond