2 nieuwe leerplekken toegevoegd aan het Stadsleerbedrijf

Er zijn 2 nieuwe leerplekken toegevoegd aan het Stadsleerbedrijf, namelijk Gemeentemuseum Helmond en Stichting Kringloopwinkel Helmond. Wij heten hen van harte welkom!

Gemeentemuseum Helmond

Museum Helmond heeft twee locaties, Kasteel Helmond en Kunsthal Helmond, en maakt formeel onderdeel uit van Gemeente Helmond. Het museum geniet ruime bekendheid in de stad en de regio. Het streeft daarnaast naar een grotere landelijke bekendheid voor zijn tentoonstellingen- en activiteitenprogramma. Het kasteel vertelt zijn eigen unieke kasteelverhaal en staat al bijna 700 jaar lang in het centrum van Helmond.

Ze zijn op zoek naar deelnemers die het leuk vinden om in de facilitaire dienst te werken. Ze vinden het belangrijk dat er enige affiniteit bestaat voor kunst en cultuur.

Stichting Kringloopwinkel Helmond

Stichting Kringloopwinkel Helmond heeft een naaiatelier geopend! Hier geven ze oude stoffen en kleren weer een nieuw leven! Hiervoor zoeken ze vrijwilligers die het leuk vinden om van deze vergeten stoffen weer wat moois te kunnen maken. De vrijwilliger komt te werken in een klein team. Ze zoeken leergierige en enthousiaste vrijwilligers die met zin komen werken.

Meer informatie of ben je geïnteresseerd? Mail dan naar stadsleerbedrijf@levgroep.nl

Relevante nieuwsberichten


"Mijn drijfveer is om de ultieme match te bereiken. De deelnemer, dat is echt waarvoor ik het doe".
- Monique, Participatiecoach