Actief werken en leren in de praktijk in Helmond

MET SPOED GEZOCHT: Kandidaten voor een MBO opleiding Zorg en Welzijn, niveau 1. Heb je altijd al een opleiding in de zorg willen volgen? Is het er nooit van gekomen? Dan heb je nu een kans! Heb je (nog) geen baan en een diploma? Wij zoeken gemotiveerde kandidaten, die graag in zorg en welzijn willen leren en werken.

Het leerhome van het Stadsleerbedrijf is jouw thuisbasis. Hier begin en eindig je elke dag, krijg je les en maak je je huiswerk. Je bent vooral actief in de wijk bij mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van huishoudelijke hulp, gezelschap en activiteiten. Uiteraard staan jouw stageopdrachten hierbij centraal. Je krijgt begeleiding van een vaste coördinator bij je stage uren.

Wie zoeken wij?

Gemotiveerde kandidaten die willen werken en leren binnen Zorg en Welzijn. Dit traject is zeer geschikt voor werkzoekenden die niet zelfstandig een baan kunnen vinden omdat ze geen diploma hebben of de Nederlandse taal nog niet voldoende beheersen. We zoeken deelnemers die woonachtig zijn in Helmond of directe omgeving.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een fijne plek om te leren en naar school te gaan. Je doet veel praktijkervaring op en ontvangt goede begeleiding. Dat helpt je op weg naar een baan of vervolgopleiding. Met de juiste inzet, behaal je het diploma op niveau 1 in een jaar. We kunnen, ter ondersteuning van de Nederlandse taal, een taalmaatje bieden. Het opleidingstraject met stage start eind augustus 2019 in Helmond.

Wat vragen wij?

- Je kunt goed met mensen omgaan en vindt het leuk om mensen thuis te kunnen helpen.
- Je bent in staat zelfstandig te werken.
- Je kunt fietsen.
- Je kunt jezelf goed verstaanbaar maken in de Nederlandse taal.
- Je kunt voldoende lezen en schrijven in de Nederlandse taal.
- Je bent gemotiveerd om te werken in de (ouderen)zorg.
- Je hebt geen fysieke/mentale belemmeringen.
- Je bent bereid om begeleiding te ontvangen.
- Je bent vanaf eind augustus 2019 een jaar lang 28 uur per week beschikbaar voor les- en stagedagen. Les- en stagedagen vinden plaats in Helmond.
- Je bent woonachtig in Helmond of directe omgeving
- Je bent minimaal 16 jaar

Meer informatie

Hebben we jou enthousiast gemaakt en wil je meer informatie? Neem contact op met René van Dijk, telefoon 0611702938 of Marjolein van Lier, telefoon 0689970106 of Jolien Rovers, telefoon 0640363966

 

Relevante nieuwsberichten


"Mijn drijfveer is om de ultieme match te bereiken. De deelnemer, dat is echt waarvoor ik het doe".
- Monique, Participatiecoach