Een korte terugblik op 2017...

Welkom in 2018! Namens het Stadsleerbedrijf willen wij iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen. Voordat we verder gaan, blikken we graag nog eens kort terug op het afgelopen jaar van het Stadsleerbedrijf.

Ook dit jaar zullen wij jullie via de website en social media op de hoogte houden van de verschillende ontwikkelingen van het Stadsleerbedrijf. Ook nemen we jullie graag weer mee in de prachtige verhalen van de deelnemers, de foto’s van het Klussen Team en Buiten en de mooie ‘vier’-momenten.

Voordat we daarmee van start gaan, blikken we graag nog eens kort terug op het afgelopen jaar van het Stadsleerbedrijf.

Eerst wat mooie cijfers… Er zijn veel deelnemers, in totaal nu 286, op veel verschillende leerplekken geplaatst. Daar zijn we trots op! De trajecten die de deelnemers hier volgen, maken het mogelijk om weer mee te doen in de maatschappij en eventueel te werken aan de eigen ontwikkeling. Sommige deelnemers hebben hun traject inmiddels al afgesloten met het behalen van een Stadsleerbedrijf-certificaat. De feestelijke uitreikingen hiervan zijn erg leuke bijeenkomsten, waar zowel de deelnemers als alle andere betrokkenen enorm trots zijn. En terecht! Een aantal deelnemers hebben ook een vervolgtraject ondernomen. Goed om te zien dat zij blijven meedoen!

Foto1

De verhalen die de deelnemers met ons delen, waarderen we enorm. Het is prachtig om de positieve ervaringen van alle deelnemers te lezen. Een kleine greep uit wat verhalen van het afgelopen jaar…

Foto2

 Er is ook een geheel nieuw team gestart, namelijk het Klussen Team Buiten. Dit is een initiatief van het Stadsleerbedrijf en een samenwerking tussen de LEVgroep, Senzer en Werkvloertaal. We nemen jullie al wekelijks mee in de berichtgeving hierover.. Dit blijven we uiteraard doen in 2018!

Foto3

Het was een erg mooi jaar voor het Stadsleerbedrijf. Dit zetten we graag voort in het komende jaar!

Foto4

Relevante nieuwsberichten


"Ik vind het een heel goed initiatief. Ik ben goed gematcht".
- Gijs