Het inloopcafé

Iedere dinsdag van 15.00 uur tot 17.00 uur is het inloopcafé geopend. 

In het inloopcafé zit een van onze collega's om jou extra informatie te geven over het Stadsleerbedrijf. Het traject wordt uitgelegd middels een schema. Hebben we jou met de informatie gemotiveerd tot vrijwilligerswerk? Dan kan je je meteen aanmelden. Je krijgt de extra informatie eventueel ook nog mee naar huis. 

Twijfel je na de informatie nog een beetje of je jezelf aan wilt melden? Dan denk je er thuis nog even over na. Je kan je later ook nog via het contactformulier op deze website aanmelden. 

Wil je liever niet deelnemen aan een traject bij het Stadsleerbedrijf? Dat kan natuurlijk, dan zit je na een bezoek aan het inloopcafé nergens aan vast. 

Vind je het spannend om alleen te komen? Neem gerust iemand mee. Veel mensen nemen een familielid, begeleider, participatiecoach of andere bekende mee. Vier oren horen altijd meer dan twee! 

Het adres is Penningstraat 55 in Helmond. Je mag over de parkeerplaats heenlopen, rijden of fietsen. Aan de linkerkant van het gebouw is een paarse deur. Voel je welkom om door die deur op dinsdag van 15.00 uur tot 17.00 uur eens binnen te lopen! Wij geven jou graag de extra informatie!

Relevante nieuwsberichten


"De mensen hier zijn goed en het werk is goed".
- Wisam, Zorg- en gemaksdiensten