NIEUW BIJ STADSLEERBEDRIJF

NIEUW BIJ STADSLEERBEDRIJF

Iedereen kan wel wat positiviteit gebruiken in deze tijden. Daarom zijn de stagiaires van het Stadsleerbedrijf een digitale motivatiemuur begonnen. Op deze muur kan iedereen vrolijke teksten, plaatjes of tekeningen zetten. Het leek ze leuk om deze samen te vullen met allemaal positieve en blije boodschappen. Hopelijk nemen zoveel mogelijk mensen hier een kijkje op en delen het in hun netwerk! Je kan de muur gebruiken door de link te openen Motivatiemuur Stadsleerbedrijf.

Met de knoppen aan de linker kant van het beeld kun je een tekening maken en een tekst of plaatje toevoegen. Deze kan door anderen worden bekeken. Zo zie je dus ook de positieve boodschappen van andere mensen. Met de knoppen aan de rechter kant van het scherm kun je in- of uitzoomen en de muur schuiven zodat je andere stukken kan bekijken. Een simpele uitleg over hoe het werkt is ook nog op de muur zelf te vinden.

Hopelijk zien we snel veel leuke dingen voorbij komen!

Relevante nieuwsberichten


“Het Stadsleerbedrijf biedt kansen aan inwoners die niet zelfstandig betaald werk of vrijwilligerswerk kunnen doen. Dit doen we samen met inwoners en partners in Helmond.”
- Stadsleerbedrijf Helmond