Nieuwe stagiairs stellen zich voor!

Afgelopen week hebben we een nieuwe club stagiairs mogen verwelkomen. Ze stellen zich graag even voor.

Lars

Hi, mijn naam is Lars en ik ga het komende half jaar als stagiaire aan de slag bij het Stadsleerbedrijf. Sinds 2017 studeer ik Toegepaste Psychologie aan de Fontys in Eindhoven. Ik ben erg enthousiast om alle kennis die ik hierbij heb opgedaan in de praktijk te brengen en zodoende ervaring op te doen binnen de LEVgroep. Naast mijn interesse in het coachen van kwetsbare doelgroepen spreekt het werken met dieren mij ook erg aan, vandaar dat ik samen met mijn vriendin hondenoppas ben. Waar ik me over een aantal jaar zal bevinden is dan ook nog niet zeker maar ik volg mijn gevoel, zie vanzelf wel wat de toekomst brengt en pak uitdagingen met beide handen aan!

Zeynep

Hallo, mijn naam is Zeynep en ben 23 jaar. Vanaf maandag 3 februari ga ik voor een half jaar stage lopen bij Stadsleerbedrijf Helmond. Ik studeer Toegepaste Psychologie en ik zit in mijn 3e leerjaar. Tijdens mijn stage ga ik twee competenties vanuit school uitvoeren en dat zijn: coachen en begeleiden en trainen. Na deze opleiding wil ik nog graag de master Klinische Psychologie studeren. Naast student zijnde zit ik ook in de promotieteam van Fontys en ik help met open dagen of meeloopdagen. Mijn hobby’s zijn lezen, koken en fitnessen. In mijn vrije tijd reis ik graag en ik wil zoveel mogelijk verschillende landen bezoeken. Daarnaast ben ik een echte dierenliefhebber en ik heb twee dwergpapegaaien.

WhatsApp Image 2020-02-07 at 09.34.14.jpeg

Yirmi

Mijn naam is Yirmi en ik ben een nieuwe stagiaire bij het Stadsleerbedrijf Helmond. Ik heb veel zin om hier aan de slag te gaan om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe ervaringen op te doen. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om sporten, en ben dan ook vaak in de sportschool te vinden. Daarnaast vul ik mijn vrije tijd vaak met het spelen van gitaar in uit een lopende stijlen. Ook ben ik een echte dierenliefhebber. Ik hoop tijdens mijn stage veel mensen te kunnen helpen en samen met mijn collega's mensen positieve dingen te kunnen brengen.

Youp

Hallo, mijn naam is Youp Ramaekers en ik ben 20 jaar oud. Op dit moment zit ik in het derde leerjaar van de opleiding Toegepaste Psychologie in Eindhoven. Voor mijn opleiding ga ik een halfjaar stagelopen bij het stadsleerbedrijf. De competenties waaraan ik zal gaan werken zijn begeleiden en trainen.

Op dit moment woon ik in Eindhoven, maar oorspronkelijk kom ik uit Brunssum. Ik ben graag bezig met verschillende sporten, ook vind ik het altijd erg leuk om dingen te doen met familie of vrienden. Verder zou ik in de toekomst graag de recherche opleiding willen gaan volgen, maar eerst hoop ik me hier goed te kunnen ontwikkelen op het gebied van begeleiden.

Relevante nieuwsberichten


Afbeelding bij quote
"Er wordt rekening gehouden met wat ik wil. Ik wil dit zo lang mogelijk blijven doen"
- Sasha