Stagiairs stellen zich voor!

Wij hebben weer een groep nieuwe stagiairs. Ze stellen zich graag aan je voor! Het team Stadsleerbedrijf is erg blij met de komst van deze harde werkers. Via deze weg willen hen veel succes wensen.

Nelleke de Leur

Graag zou ik me aan jullie willen voorstellen; ik ben Nelleke de Leur, 21 jaar en ik zit op dit moment in het 3e jaar van Toegepaste Psychologie op de Fontys in Eindhoven. Het komende halfjaar zal ik stage gaan lopen bij Stadsleerbedrijf. Ik begin hier met veel zin en goede moed aan.

Oorspronkelijk kom ik uit Den Bosch, maar sinds anderhalf jaar woon ik op kamers in Eindhoven. Daarentegen zal ik Den Bosch nooit loslaten, vooral niet als het weer februari/maart is en ik mijn carnavalskleren uit de kast mag trekken. Ik ben in een heel muzikaal gezin opgegroeid en maak dan ook vanaf kleins af aan al graag muziek. Ik heb ongeveer 6 jaar op pianoles gezeten en speel tegenwoordig in mijn vrije tijd ook nog graag piano. Ook hou ik erg van zingen en probeer ik dit zoveel mogelijk te doen. Naast muziek maken vind ik het heel leuk om dagjes of weekendjes weg te gaan met mijn vriendinnen en vriend en hou ik van tennissen, reizen en feestjes.

Ik hoop een hele leuke tijd tegemoet te gaan bij Stadsleerbedrijf en verwacht dat ik hier veel zal leren!

Younes Azaoum

Bij deze wil ik me graag aan de organisatie voorstellen. Mijn naam is Younes Azaoum en ik ga het aankomend schooljaar als afstudeer stagiair onderdeel uitmaken van de LEVgroep.

Ik ben 24 jaar oud en ik studeer Human Resource Management aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven. Vanaf september loop ik twee dagen in de week mee bij het stadsleerbedrijf, twee dagen ben ik bezig met het afstuderen en iedere vrijdag moet ik terug naar school. Bij het meedraaien bij het Stadsleerbedrijf ga ik aan de slag als ontwikkelcoach. Dit betekent dat ik me bezig ga houden met het begeleiden en coachen van deelnemers tijdens de trajecten.

Het afgelopen schooljaar heb ik een half jaar stage gelopen bij Prysmian Group. Bij Prysmian Group heb ik meegedraaid op de HR-afdeling en onderzoek gedaan naar de factoren die een rol spelen bij het ziekteverzuim binnen Prysmian Eindhoven.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik probeer regelmatig naar de sportschool te gaan en daarnaast ben ik dol op een potje voetballen.

Mochten er nog vragen of heb je gewoon zin in een gezellig babbeltje dan ben je bij mij altijd welkom!

Mirthe Dankers

Via deze weg stel ik me graag even voor; Ik ben Mirthe Dankers, ik ben 20 jaar oud en woon in Nuenen met mijn ouders. Ik studeer Toegepaste Psychologie in Eindhoven. Voor mijn derde jaar moet ik een half jaar stage lopen. Dit heb ik gekozen om te doen bij stadsleefbedrijf. Hier ga ik als ontwikkelcoach aan het werk.

Vorig jaar heb ik mijn minor Global Development Issues. In de minor heb ik 4 weken stage gelopen in Nepal. Hier ging ik aan het werk bij een BSO bij een basisschool in een klein dorpje. In dat kleine dorpje verbleef ik bij een gastgezin. Hiervan heb ik heel veel geleerd.

In mijn vrije tijd hou ik veel van sporten. Zo doe ik aan fitness, dansen en synchroonzwemmen. Verder hou ik ook veel van films kijken. Als bijbaantje werk ik al 4 jaar bij de Jumbo in ons dorp, waar ik nog steeds met plezier werk.

Ik heb veel zin in mijn stage en hoop veel ervaring op te doen en veel plezier te hebben.

Relevante nieuwsberichten


"Op dit moment haal ik erg veel voldoening uit mijn leven. Dat komt eigenlijk door alles hier".
- Lia, deelnemer Zorg- en gemaksdiensten