Stagiairs stellen zich voor!

Wij hebben weer een groep nieuwe stagiairs. Ze stellen zich graag aan je voor! Het team Stadsleerbedrijf is erg blij met de komst van deze harde werkers. Via deze weg willen wij hen veel succes wensen.

Nelleke de Leur

Graag zou ik me aan jullie willen voorstellen; ik ben Nelleke de Leur, 21 jaar en ik zit op dit moment in het 3e jaar van Toegepaste Psychologie op de Fontys in Eindhoven. Het komende halfjaar zal ik stage gaan lopen bij Stadsleerbedrijf. Ik begin hier met veel zin en goede moed aan.

Oorspronkelijk kom ik uit Den Bosch, maar sinds anderhalf jaar woon ik op kamers in Eindhoven. Daarentegen zal ik Den Bosch nooit loslaten, vooral niet als het weer februari/maart is en ik mijn carnavalskleren uit de kast mag trekken. Ik ben in een heel muzikaal gezin opgegroeid en maak dan ook vanaf kleins af aan al graag muziek. Ik heb ongeveer 6 jaar op pianoles gezeten en speel tegenwoordig in mijn vrije tijd ook nog graag piano. Ook hou ik erg van zingen en probeer ik dit zoveel mogelijk te doen. Naast muziek maken vind ik het heel leuk om dagjes of weekendjes weg te gaan met mijn vriendinnen en vriend en hou ik van tennissen, reizen en feestjes.

Ik hoop een hele leuke tijd tegemoet te gaan bij Stadsleerbedrijf en verwacht dat ik hier veel zal leren!

Younes Azaoum

Bij deze wil ik me graag aan de organisatie voorstellen. Mijn naam is Younes Azaoum en ik ga het aankomend schooljaar als afstudeer stagiair onderdeel uitmaken van de LEVgroep.

Ik ben 24 jaar oud en ik studeer Human Resource Management aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven. Vanaf september loop ik twee dagen in de week mee bij het stadsleerbedrijf, twee dagen ben ik bezig met het afstuderen en iedere vrijdag moet ik terug naar school. Bij het meedraaien bij het Stadsleerbedrijf ga ik aan de slag als ontwikkelcoach. Dit betekent dat ik me bezig ga houden met het begeleiden en coachen van deelnemers tijdens de trajecten.

Het afgelopen schooljaar heb ik een half jaar stage gelopen bij Prysmian Group. Bij Prysmian Group heb ik meegedraaid op de HR-afdeling en onderzoek gedaan naar de factoren die een rol spelen bij het ziekteverzuim binnen Prysmian Eindhoven.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik probeer regelmatig naar de sportschool te gaan en daarnaast ben ik dol op een potje voetballen.

Mochten er nog vragen of heb je gewoon zin in een gezellig babbeltje dan ben je bij mij altijd welkom!

Luuk van Doornmalen

Bij deze wil ik mezelf graag voorstellen, omdat ik een jaar lang stage ga lopen bij het Stadsleerbedrijf waar ik begin oktober begonnen ben. Ik ben Luuk van Doornmalen, 23 jaar en ik studeer Social Studies aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven.

Buiten stage en school ben ik actief als begeleider bij een waterscoutinggroep bij mij in de buurt, waar ik mijn zaterdagen mee vul. Qua hobby’s houd ik me bezig met politiek via DWARS, Groenlinkse jongeren en ben ik heel mijn leven al bezig met muziek. Toen ik nog klein was kreeg ik muziekles, waarbij ik uiteindelijk keyboard/piano leerde spelen tot ik daar rond het begin van de middelbare school mee stopte. De classic rock die ik van mijn vader mee kreeg als kind luister ik nog steeds en in mijn puberteit groeide dat verder uit met metal, waarna later in mijn leven de elektronische muziek de overhand begon te nemen met dubstep en drum & bass. Ik luister het tegenwoordig allemaal en bezoek regelmatig concerten, feesten en muziekfestivals. Op stage ben ik vaak te herkennen door mijn favoriete bovenkleding, een rood met grijs vest van de band Volbeat. De overgebleven uurtjes thuis (al zijn er daar niet zoveel meer van over) vul ik voornamelijk op met gamen en Netflix.

Voor de toekomst heb ik nog de stille ambitie om het pianospelen weer op te pakken, maar ik verheug me vooral op een ontzettend leuke en leerzame tijd bij het Stadsleerbedrijf. Aan de hand van mijn eerste weken als stagiaire denk ik dat dat zeker goed gaat komen!

 

WhatsApp Image 2019-11-07 at 12.52.55.jpeg

 

 

Relevante nieuwsberichten


"Ik wil wat doen. Ik hou van werken. Maar ik vind het contact met de mensen belangrijker dan het werk zelf".
- Ula, deelnemer Zorg- en gemaksdiensten