Ontdek het Stadsleerbedrijf

Wat ga ik doen?

Wij werken met een 5-stappenplan om samen jouw plek te vinden.

LEES MEER »

Hoe meld ik me aan?

Dat is simpel. Jij vult het formulier in en wij nemen contact met je op.

AANMELDEN »

Kom bij ons langs!

Elke donderdagochtend ben je welkom tussen 9u30 en 11u30. We beantwoorden graag je vragen. Je hoeft geen afspraak te maken.

LOOP BINNEN »

Bezoek van de gemeente 's-Hertogenbosch

Afgelopen maandag heeft Team Stadsleerbedrijf een projectgroep ontvangen, bestaande uit medewerkers van onder andere Farent Galant Weener XL werk & inkomen 's-Hertogenbosch en de Gemeente 's-Hertogenbosch.

LEES MEER »

Dag van het Zelfvertrouwen

8 februari is de dag van het zelfvertrouwen. Aan het opbouwen van zelfvertrouwen besteden wij als Stadsleerbedrijf erg veel aandacht. We delen graag een mooi verhaal waar vertrouwen in jezelf een belangrijke rol heeft gespeeld. Zo heeft Semhar de afgelopen tijd veel aan haar zelfvertrouwen gewerkt bij Thuis bij Mientje.

LEES MEER »

12 deelnemers ontvangen certificaat Stadsleerbedrijf!

Opnieuw heeft een grote groep deelnemers van het Stadsleerbedrijf het leertraject met succes afgerond. 12 mensen behaalden hun certificaat. Tijdens een feestelijk uitreiking woensdagavond ontving een groot deel van hen het certificaat uit handen van wethouder De Vries.

LEES MEER »

Welkom nieuwe stagiairs!

We heten Bastien en Renske van harte welkom bij het Stadsleerbedrijf! Beide komen ons ondersteunen in het begeleiden van deelnemers. Ze stellen zich graag even voor.

LEES MEER »

Hoe is het nu met ...?

Esraa Karaish is een bekend gezicht binnen het Stadsleerbedrijf. Ze is begonnen als deelnemer van Sandra en daarna doorgestroomd naar K!X Works waarna ze gestart is op de strijkkamer. Deze Palestijnse vrouw uit Syrië woont al zo'n vijf jaar in Nederland en heeft twee kinderen. In haar vrije tijd geniet zij van het lezen van boeken en knutselt ze de mooiste kunstwerken.

LEES MEER »

Jaaroverzicht 2021

2021 Weer een bijzonder jaar. We hebben mooie dingen mogen doen. Benieuwd naar wat we allemaal hebben gedaan? Bekijk ons jaaroverzicht!

LEES MEER »

Het Taalcafé gaat weer open!

Vanaf woensdag 9 juni gaat het taalcafé in de bibliotheek weer open. Het taalcafé in de Leonardusspeeltuin en de Westwijzer zijn nog gesloten.

LEES MEER »

Jaaroverzicht 2020

• 2020 •

LEES MEER »

Nieuw!

Deze week zijn de stagiairs voor de tweede week bij ons werkzaam. Benieuwd naar wie ze zijn? Ze stellen zich graag aan u voor.

LEES MEER »

Pagina 1 van de 9, 12 verhalen van de 98 worden weergeven