Over het Stadsleerbedrijf Helmond

Het Stadsleerbedrijf biedt leerplekken aan inwoners die niet zelfstandig betaald werk of vrijwilligerswerk kunnen doen. Dit doen we samen met inwoners en partners in Helmond. De deelnemers ondersteunen maatschappelijke organisaties en verenigingen in hun wijk of stad. Zo helpen ze bijvoorbeeld ouderen met boodschappen doen of helpen ze mee in de keuken van een wijkhuis. 

Het Stadsleerbedrijf Helmond is onderdeel van het speerpunt Sociale Stad van gemeente Helmond met als ambitie: 

alle inwoners kunnen meedoen, rondkomen en vooruitkomen. 

Contact
Heeft u leerplekken beschikbaar, heeft u vragen over het Stadsleerbedrijf of lijkt het u leuk om deel te nemen? Laat het ons weten! Neem contact met ons op via stadsleerbedrijf@levgroep.nl of bel 0492-598989.  

Informatie & nieuws

Het Klussen Team Buiten heeft de afgelopen weken weer heel hard gewerkt. Benieuwd naar de mooie resultaten? Kijk snel verder!
nieuws Lees verder
Op 18 april is de vernieuwde strijkkamer geopend. Hier hebben de vrijwilligers met eventuele partners en de medewerkers van het Stadsleerbedrijf geproost op deze mooie verandering.
evenement Lees verder
Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend wordt in de Strijkkamer door zo’n tien vrijwilligers flink gestreken. Nieuwsgierig naar hoe zo'n dagen verlopen bij Stadsleerbedrijf? Kijk hier dan verder en proef de gezellige sfeer!
nieuws Lees verder

"Ik help veel ouderen die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten met wat ik doe"
- Hosam, deelnemer Zorg- en gemaksdiensten