Over het Stadsleerbedrijf Helmond

Het Stadsleerbedrijf biedt leerplekken aan inwoners die niet zelfstandig betaald werk of vrijwilligerswerk kunnen doen. Dit doen we samen met inwoners en partners in Helmond. De deelnemers ondersteunen maatschappelijke organisaties en verenigingen in hun wijk of stad. Zo helpen ze bijvoorbeeld ouderen met boodschappen doen of helpen ze mee in de keuken van een wijkhuis. 

Het Stadsleerbedrijf Helmond is onderdeel van het speerpunt Sociale Stad van gemeente Helmond met als ambitie: 

alle inwoners kunnen meedoen, rondkomen en vooruitkomen. 

Contact
Heeft u leerplekken beschikbaar, heeft u vragen over het Stadsleerbedrijf of lijkt het u leuk om deel te nemen? Laat het ons weten! Neem contact met ons op via stadsleerbedrijf@levgroep.nl of bel 0492-598989.  

Informatie & nieuws

De vrijwillige chauffeur Strijkdienst verzorgt het ophalen en retour brengen van strijkgoed. De chauffeurs rijden met z'n twee├źn de routes op vastgestelde tijden. We streven naar vaste chauffeurs in vaste routes. Bij onverwachte uitval van een chauffeur wordt binnen het team van chauffeurs gezocht naar een vervanger. We zoeken naar iemand voor dinsdagmorgen en/of vrijdagmorgen.
nieuws Lees verder
Gisteren hebben 8 BBL-studenten hun diploma ontvangen bij LEVgroep. De studenten hebben allemaal een afstand tot de arbeidsmarkt. Het afgelopen jaar hebben zij een opleiding Dienstverlening en Zorg niveau 1 gevolgd via ROC Ter Aa en stage gelopen bij LEVgroep.
nieuws Lees verder
MET SPOED GEZOCHT: Kandidaten voor een MBO opleiding Zorg en Welzijn, niveau 1. Heb je altijd al een opleiding in de zorg willen volgen? Is het er nooit van gekomen? Dan heb je nu een kans! Heb je (nog) geen baan en een diploma? Wij zoeken gemotiveerde kandidaten, die graag in zorg en welzijn willen leren en werken.
evenement Lees verder

"Mijn drijfveer is om de ultieme match te bereiken. De deelnemer, dat is echt waarvoor ik het doe".
- Monique, Participatiecoach