Over het Stadsleerbedrijf Helmond

Het Stadsleerbedrijf biedt leerplekken aan inwoners die niet zelfstandig betaald werk of vrijwilligerswerk kunnen doen. Dit doen we samen met inwoners en partners in Helmond. De deelnemers ondersteunen maatschappelijke organisaties en verenigingen in hun wijk of stad. Zo helpen ze bijvoorbeeld ouderen met boodschappen doen of helpen ze mee in de keuken van een wijkhuis. 

Het Stadsleerbedrijf Helmond is onderdeel van het speerpunt Sociale Stad van gemeente Helmond met als ambitie: 

alle inwoners kunnen meedoen, rondkomen en vooruitkomen. 

Contact
Heeft u leerplekken beschikbaar, heeft u vragen over het Stadsleerbedrijf of lijkt het u leuk om deel te nemen? Laat het ons weten! Neem contact met ons op via stadsleerbedrijf@levgroep.nl of bel 0492-598989.  

Informatie & nieuws

Er start een nieuw traject binnen de Zorg- en Gemaksdiensten van het Stadsleerbedrijf! We zoeken deelnemers voor een MBO opleiding Dienstverlening en Zorg niveau 1 en Helpende Zorg/Welzijn niveau 2. Deze opleiding start eind september. Het Stadsleerbedrijf wordt de thuisbasis, de Zorg- en Gemaksdiensten de stage. Lees hier snel meer!
nieuws Lees verder
Het is zomervakantie! Het werk van het Klussen Team Buiten ligt even stil, maar er worden wel leuke activiteiten georganiseerd voor de deelnemers. Lees hier meer over de rondleiding die het Klussen Team Buiten kreeg bij Helmond Sport.
nieuws Lees verder
Er zijn weer een heleboel leuke klussen uitgevoerd door het Klussen Team Buiten. Benieuwd naar de mooie resultaten? Kijk dan verder!
klussen-team-buiten Lees verder

Afbeelding bij quote
Ik ben echt goed geplaatst, daar ben ik dankbaar voor.
- Shuweydi