Over het Stadsleerbedrijf Helmond

Het Stadsleerbedrijf biedt leerplekken aan inwoners die niet zelfstandig betaald werk of vrijwilligerswerk kunnen doen. Dit doen we samen met inwoners en partners in Helmond. De deelnemers ondersteunen maatschappelijke organisaties en verenigingen in hun wijk of stad. Zo helpen ze bijvoorbeeld ouderen met boodschappen doen of helpen ze mee in de keuken van een wijkhuis. 

Het Stadsleerbedrijf Helmond is onderdeel van het speerpunt Sociale Stad van gemeente Helmond met als ambitie: 

alle inwoners kunnen meedoen, rondkomen en vooruitkomen. 

Contact
Heeft u leerplekken beschikbaar, heeft u vragen over het Stadsleerbedrijf of lijkt het u leuk om deel te nemen? Laat het ons weten! Neem contact met ons op via stadsleerbedrijf@levgroep.nl of bel 0492-598989.  

Informatie & nieuws

Stadsleerbedrijf Helmond biedt vele leerplekken voor inwoners uit Helmond. De deelnemers krijgen via het Stadsleerbedrijf begeleid vrijwilligerswerk aangeboden. Tijdens het traject binnen het Stadsleerbedrijf, kunnen de kandidaten veel leren en hierdoor is de weg naar een betaalde baan mogelijk gemakkelijker. Wij hadden hierover een gesprek met deelnemer Farah Moge Mudey.
verhaal Lees verder
Er zijn veel verschillende leerplekken in het Stadsleerbedrijf. In dit artikel lichten we er eentje uit, namelijk het naaiatelier bij de Kringloopwinkel in Helmond. Hier zijn ze nog op zoek naar vrijwilligers! Nieuwsgierig? Lees hier snel verder...
verhaal Lees verder
Afgelopen maandag - 1 oktober - was het Stadsleerbedrijf Helmond aanwezig op de PraktijkVoorbeeldenParade in het Evoluon in Eindhoven. Lees hier meer over deze dag!
evenement Lees verder

"De mensen hier zijn goed en het werk is goed".
- Wisam, Zorg- en gemaksdiensten